Beste mensen,

Er is zoveel te schrijven wat zich de afgelopen 30 jaar heeft afgespeeld. Dat zou een boekwerk worden. stapels papier. kost maanden.

Het belangrijkste nieuws is dat er veel plannen op stapel staan die de afgelopen jaren voorbereid zijn. maar die nu voor uitvoering over de verkiezingen heen getild worden of gewoon niet klaar zijn. Zoals het Breekproject.

Eigenlijk is er heel weinig gebeurd de afgelopen 4 jaar. Men is voornamelijk intern bezig geweest. De ambtenaren wegkopen en nieuwe krachten aan te trekken met een tijdelijk contract. Veel ambtenaren zijn al vertrokken. Dit alles in voorbereiding voor de opheffing van de gemeente Landsmeer.  Daarom is het belangrijk NU de juiste keuze te maken. Wat valt er te kiezen?

Alle andere partijen willen naar Edam-Volendam zonder met u te overleggen. , Positief Landsmeer ziet meer in Amsterdam, maar wil dat wel overleggen met u voor de komende tijd.

1, Want bij opheffing gemeente Landsmeer, worden we dan een ‘restgemeente’ van Edam-Volendam? …Die ligt gewoon te ver weg en Purmerend en het Noordhollandskanaal zitten er tussen…

2, of een luxe wijk  van Amsterdam met slechts 50% ozbelasting te betalen in plaats de 100% in Landsmeer? De waardestijging huizen (goed voor uw portemonnee), betere zorg voor burgers, kwalitatief en sterker ambtenaren corps, betere afstemming vervoer en veiligheid politie en voordelen voor subsidies van sportvereniging en cultuur. Dat zijn wel de voordelen van Amsterdam